Overige Therapie

Fytotherapie
Medicinale kruiden in de vorm van thee of tinctuur die je lichaam reinigen, ondersteunen en versterken.

Bach Bloesemtherapie
Middelen met levenskracht en energie van bomen, planten en struiken die diep inwerken op energieniveau van je lichaam en geest.

Metamorfosemassage
De behandeling bestaat uit een zachte aanraking van de reflexzone van je wervelkolom op je voeten, de handen en je hoofd. Energie volgt aandacht, energie volgt afstemming. Door je af te stemmen op de reflexzone van je wervelkolom en daar met liefdevolle accepterende aandacht bij te zijn, nodig je de Levenskracht uit om te doen wat nodig is. Een metamorfose-massage helpt je om in jezelf naar binnen te gaan en daar te ontdekken wie je ten diepste bent.

EMDR
EMDR (Eye Movement, Desensitisation and Reprocessing) is een zeer effectieve behandelmethode om nare ervaringen te verwerken, een schokkende of diep teleurstellende ervaring die in het gevoel een nadrukkelijke rol blijft spelen. Met een enkele EMDR-sessie kan worden bereikt wat anders jarenlange verwerking kan kosten, of een continue psychische druk blijft geven, zoals mishandeling, een overval, een tragisch ongeval, of de diagnose van een ernstige ziekte. EMDR ontsluit een bevriezing tussen je verstand en gevoel, die ontstond op het moment dat een te schokkende gebeurtenis zowel je verstand als je hart deed stilstaan.

Reiki
Reiki is een vorm van universele energieoverdracht via handoplegging. De helende energie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau.