behandelingen

Fytotherapie

Medicinale kruiden in de vorm van thee of tinctuur die je lichaam reinigen, ondersteunen en versterken.

Bach Bloesemtherapie

Middelen met levenskracht en energie van bomen, planten en struiken die diep inwerken op energieniveau van je lichaam en geest.

Massage

De verschillende massagetechnieken zorgen ervoor dat je huid, bindweefsels en spieren los worden gemaakt. Zo verbetert je doorbloeding en je weerstand, zijn je weefsels beter in staat hun afvalstoffen kwijt te raken en wordt verbindweefseling en stijfheid tegen gegaan. Eventuele emoties die je lichaam vasthoudt, komen los tijdens de behandeling.

Cupping

Cupping therapie of cupping massage is een intensieve manier om spierknopen te ontspannen. Bovenop en rondom de pijnlijke spier wordt je huid en bindweefsel stevig gestimuleerd door middel van het vacuüm brengen van de cup. Het onderliggende gebied wordt extreem goed doorbloed en door reflexwerking komt het onderliggende spiergebied tot ontspanning.

Voetreflexmassage

Op de voeten liggen reflexzones die corresponderen met bepaalde lichaamsdelen en organen. Door deze zones met duim en vingers te behandelen, activeer ik het aangeboren vermogen van je lichaam om zichzelf te genezen. De massage stimuleert je doorbloeding, lymfe- en energiedoorstroming en verhoogt je immuunsysteem. Je gezondheid wordt hersteld waardoor onder andere klachten als hoofdpijn, stress, darmproblemen en vermoeidheid sterk verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Bovendien werkt voetreflexzonemassage altijd ontspannend. Ook tijdens de zwangerschap is het een goede ondersteuning!

Metamorfosemassage

De behandeling bestaat uit een zachte aanraking van de reflexzone van je wervelkolom op je voeten, de handen en je hoofd. Energie volgt aandacht, energie volgt afstemming. Door je af te stemmen op de reflexzone van je wervelkolom en daar met liefdevolle accepterende aandacht bij te zijn, nodig je de Levenskracht uit om te doen wat nodig is. Een metamorfose-massage helpt je om in jezelf naar binnen te gaan en daar te ontdekken wie je ten diepste bent.

EMDR

EMDR (Eye Movement, Desensitisation and Reprocessing) is een zeer effectieve behandelmethode om nare ervaringen te verwerken, een schokkende of diep teleurstellende ervaring die in het gevoel een nadrukkelijke rol blijft spelen. Met een enkele EMDR-sessie kan worden bereikt wat anders jarenlange verwerking kan kosten, of een continue psychische druk blijft geven, zoals mishandeling, een overval, een tragisch ongeval, of de diagnose van een ernstige ziekte. EMDR ontsluit een bevriezing tussen je verstand en gevoel, die ontstond op het moment dat een te schokkende gebeurtenis zowel je verstand als je hart deed stilstaan.

Reiki

Reiki is een vorm van universele energieoverdracht via handoplegging. De helende energie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau.