Over mireille

“In mijn jonge jaren kwam ik in aanraking met natuurgeneeswijzen en het holistisch denken, en ben ik de opleiding Natuurgeneeskunde gaan doen. Diverse kruiden, kuren en behandelingen heb ik uitgeprobeerd en familie en vrienden mochten meedoen. De groene klei drinken en het zand tussen je tanden en kiezen voelen, werd niet zo gewaardeerd maar het effect wel! De natuur geeft ons mooie middelen om onze gezondheid te bevorderen.

Naast de opleiding Natuurgeneeskunde (Hogeschool Hippocrates te Bloemendaal) heb ik mij  gespecialiseerd in Voetreflexmassage. Elk jaar doe ik bijscholingen en cursussen waardoor mijn professie zich steeds meer verdiept en verrijkt.

Als Lifestylecoach merk ik hoe belangrijk het is dat je als cliënt zelf actief mee doet en mede daardoor je leven kan veranderen. Kruiden en behandelingen werken ondersteunend en brengen beweging in je gehele zijn. De modules zetten je aan tot meer bewustwording en geeft de kans tot het “roer om” principe, zodat je anders met problemen omgaat.

Door mijn eigen levenservaringen heb ik gevoeld hoe fijn het is als iemand je kan steunen en kan begeleiden. Hoe fijn het is als je weer in je kracht komt en kan genieten van je leven. Ik gun jou dat ook!”

– Mireille Smit